Är du vår nya matinspiratör?

Vill du bli vår nya matinspiratör? Då har du kommit helt rätt! Som matinspiratör ansvarar du för att varje månad inspirera kunder i matbutiker om ekologisk mat. Det här är ett jobb för dig som tycker om att möta nya människor och har god initiativförmåga.

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi matinspiratörer för matlagning i i olika delar av landet. Uppdragen går ut på att tillaga enklare maträtter och inspirera kunder som besöker matbutiken. Arbetet är självständigt och vi ser gärna att du har en god initiativförmåga.
I jobbet ingår det utbildning om aktuella produkter för att försäkra om att ni har kunskap om produkterna innan besöket.

Arbetet kräver att man är självgående. Arbetstider är 1-3 dagar i veckan tider mellan 11-18.
Inget erfarenhetskrav men det är viktigt att du tycker det är roligt med matlagning och intresse för ekologi.

Grunduppdraget är uppdragsbaserat. Vi ser gärna att du har en annan sysselsättning på deltid som du kan kombinera denna tjänst med.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag, urval sker löpande.
Motivera gärna varför du skulle passa i den här tjänsten i nästa steg.

Om Retail House
Retail House är Nordens ledande Shopper Marketing byrå med över 15 års erfarenhet av handel och varumärken. Med insikt om shopperbeteende hjälper vi våra kunder att omvandla varumärkets styrka till försäljning vid köptillfället, samtidigt som vi arbetar med att ta fram strategier och kommunikation som stärker samarbetet mellan handel och varumärke. Vi arbetar med kunder som ICA ,Hemköp, Johnson & Johnson, Sodastream, Mondelez, Fazer och Elgiganten.

Kontaktperson

Lisa Alex
Affärsområdeschef, Activate
lisa.alex@retailhouse.se
070-881 26 05