RetailHouse_Hemsida_Start_1RetailHouse_Hemsida_Start_2RetailHouse_Hemsida_Start_3

Connecting shoppers & brands

Connecting shoppers & brands

Läs mer

Nordens ledande shopper marketing-byrå

Oavsett om du är en butikskedja eller varumärke står du idag inför intressanta utmaningar. En av de största är hur du på bästa sätt ska nå konsumenter (shoppers) med dina budskap och få dem att välja just ditt varumärke eller butikskedja.


Retail House är en Shopper Marketing-byrå med över 20 års erfarenhet av att hjälpa varumärken och handel att nå sina shoppers där köpbeslutet fattas. I Retail House får du en partner med djup insikt om hur avgörande samverkan mellan varumärke och handel är - du får en partner som förstår skillnaden mellan en shopper och en konsument.

Framförallt vet vi vilka åtgärder som ger dig och ditt varumärke resultat. Med våra 4 nordiska kontor och över 1 000 kommunikatörer på fältet kan vi hjälpa dig att aktivera ditt varumärke både lokalt och inom hela Norden.

 

Shopper Marketing

- skapar värde för ditt varumärke

Retail House är en mötesplats där forskning möter praktik och där våra kunder delar erfarenheter med varandra. Som kund hos Retail House får du alltid en lösning som bygger på insikter och på den senaste akademiska forskningen.

Vi har ett nära samarbete med Lunds universitet och med Handelshögskolan i Stockholm, och har ett stort nätverk av forskare knutet till oss som delar med sig av den senaste forskningen. Vi får också de senaste nyheterna från hela Europa tack vare vår europeiska samarbetspartner Combera Group. För oss på Retail House är kunskap mycket viktigt och vi lär oss kontinuerligt nya metoder och tekniker som du som kund självklart får ta del av.

Läs vår blogg

Läs Retail House blogg - klicka på bilden