Rätt person på rätt plats

Retail House är din partner för interim, rekrytering och chefsstöd. Vår specialinriktning är trade, category, shopper/brand marketing och försäljning inom retail och FMCG. Vi har kandidater med olika erfarenhetsnivåer
och kompetenser – från juniora till executiva tjänster.

Vår bransch är i omvandling och ovissheten om framtiden skapar stora utmaningar för de flesta företag. Krav på förändring och anpassning kräver en mer flexibel organisation med specialkompetenser. Oavsett om du behöver anställa personal eller föredrar att hyra så kan vi hjälpa dig med skräddarsydda lösningar som driver dina affärer framåt. Som en del i vår service kan vi också erbjuda chefsstöd.

Retail House management team har över 20 års erfarenhet av brett HR-arbete och rekrytering inom FMCG och Shopper Marketing. Vi vet vilka krav som ställs på medarbetare inom dagligvaru- och detaljhandeln. Vårt stora nätverk och breda kunskap i branschen garanterar att vi kommer att hitta rätt medarbetare till er.

Områden

Interim
Interim innebär att ni hyr personal på lång eller kort sikt. Det kan även innebära att ni först hyr och sedan
anställer personen i egen regi.

Läs mer »

Rekrytering
Rekrytering innebär att vi ansvarar för hela eller delar av rekryteringsprocessen som ni behöver stöd med.
Vi presenterar ett överenskommet antal kandidater till er lediga tjänst.

Läs mer »

Chefsstöd
Vi utformar ert chefsstöd utifrån ert behov. Det kan till exempel vara coachning i ledarskap, konflikthantering, medarbetarfrågor, uppsägningsförfarande, outplacement eller stöd i rehabilitering och arbetsrättsfrågor.

Läs mer »

Vill du bli en av våra kandidater?

Är du intresserad av att vara med i vårt nätverk som kandidat? Oavsett om du letar efter en ny och spännande tjänst nu eller önskar att ta nästa kliv i din karriär senare är du välkommen med din ansökan.

Om du har erfarenhet inom FMCG, Shopper Marketing och kanske har jobbat i butik, hos leverantör eller inom olika marknads-, kommunikations- och säljfunktioner är vi extra intresserade av att komma i kontakt med dig.