ÄR DU VÅR NYA PROJEKTLEDARE FÖR EVENT & BUTIKSDEMO

Är du intresserad av människor, varumärken och handel, då har vi ett spännande jobb för dig. Hos oss får du jobba med Sveriges mest kända varumärken och tillsammans med dem ta fram och genomföra kampanjer som möter deras slutkunder i butik. Som projektledare kommer du att få ansvara för att leda våra kundprojekt, för event och demonstrationer men även merchandising, från första kundkontakt till genomförande i butik och uppföljning. Du har också ett ansvar för att identifiera nya affärsmöjligheter hos de kunder du jobbar med.

Hos oss blir du en i gänget och jobbar tillsammans med bland annat övriga projektledare, våra rådgivare, formgivare samt uppdragskoordinatorer som ansvarar för rekrytering och bemanning.

Gillar du utmaningar och spännande kundmöten, har koll på detaljer likväl som forskning i framkant, då kan du få jobba tillsammans med oss i ett företag som driver utvecklingen och insikten kring Shopper Marketing i Sverige. Vi sitter i öppna, ljusa och moderna lokaler vid Norrtull.

 KORT OM ROLLEN

Som projektledare hos oss kommer du bokstavligen att motsvara de båda klyschorna ”spindeln i nätet” och ”gilla många bollar i luften”.

 Du kommer att vara ansvarig projektledare för kampanjer som bygger varumärke och driver försäljning i direkt kontakt med kudenrna i butik. Våra förslag och upplägg bygger alltid på kunskaper och insikter om Shopper Marketing. 

 De projekt du kommer att jobba med startar kanske med att en kund vill ha hjälp vid en nylansering av en produkt. Tillsammans med kunden och olika kompetenser inom företaget tar du fram ett upplägg med allt från vilka butiker, profil på personal, kommunikation och material, uppföljning och givetvis förväntat resultat. Under hela projektet är det din uppgift att koordinera och hitta lösningar för att vi ska leverera ett resultat som överträffar våra kunders förväntningar.

 Du jobbar nära din kund och har den löpande kontakten med kunden under hela kampanjen och ansvarar för att hantera de utmaningar och frågeställningar som kan uppstå. För oss är våra långa kundrelationer grundläggande, och du ansvarar för att bygga och kontinuerligt utveckla vår relation med de kunder du jobbar med.

 ARBETSUPPGIFTER

Dagliga kundkontakter under hela projektet
Förstå kundens utmaningar och baserat på det ta fram ett lösningsförslag som ger resultat i form av försäljning och förstärkning av varumärket
Arbeta med kalkyl och offert tillsammans med kundansvarig
Leda projektet enligt din projektplan
Brief och underlag till Uppdragskoordinatorer för bemanning och formgivare för produktion av PoS material
Ta fram information och utbildning till vår personal – I skrift, bild och digitalt
Stötta Uppdragskoordinatorer för att ge korrekt information för bemanning
Ta fram underlag för logistik och utskick
Stötta hela projektgruppen under implementering för prioritering och lösningsförslag
Sammanställning och analys av resultat
Hantera och lösa frågeställningar som uppstår under projektets gång
Fakturering och uppföljning av lönsamhet
Identifiera nya affärsmöjligheter hos kunden som gör att vår affär hela tiden växer

 VEM SÖKER VI?

 
Vi söker dig som känner passion för kunder och affärer, likväl som du har ett stort intresse för varumärken och dagligvaru- eller fackhandeln. Vi ser gärna att du är på väg upp i din karriär, men samtidigt har tidigare erfarenhet av att jobba inom handel eller med varumärken. För oss är det viktigt att du vill jobba nära våra kunder som projektledare, för att på så sätt hela tiden säkerställa leverans, kvalitet och utveckling. Du skall också vara intresserad av att få våra kunders affärer att växa genom att se möjligheter hos kunden.

Du tycker om att göra affärer, och har dessutom en konsultativ läggning och har lätt för att ställa de rätta frågorna och lyssna för att sedan analysera och ta fram lösningar som innebär en bra affär för både kunden och oss som företag. Vi ser att du baserat på din utbildning och tidigare erfarenhet snabbt utvecklas hos oss, och på det sättet successivt får ta ett mer självständigt ansvar för såväl att utveckla våra tjänster som ekonomi och lönsamhet för dina projekt.

Som projektledare är du verkligen spindeln i nätet, och du måste gilla att ha många kontakter och att arbeta med flera olika varumärken samtidigt. Rollen är intensiv och spännande och för att trivas är det nödvändigt att du är stresstålig och lösningsorienterad. 

 ERFARENHETER:

 Eftergymnasial utbildning på minst två år
Erfarenhet av en liknande roll eller en stark bakgrund inom handel, event eller marknadsföring
Affärssinne och tidigare erfarenheter av offerering och ekonomisk uppföljning
Mycket goda kunskaper i ppt och excel
Utmärkt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på såväl svenska som engelska
Trivs med att jobba i ett högt tempo med fasta deadlines
Erfarenhet från försäljning är meriterande

VI ERBJUDER

 En spännande roll i ett företag som hela tiden utvecklas, och som inte tvekar att genomföra förändringar för att anpassa oss till vår marknad och våra kunders behov. Vi är ett ägarlett företag med högt i tak och många idéer för hur vi ska utvecklas vidare. För dig som vill ta ansvar och vågar tänka nytt och vill vara med och göra skillnad för våra kunder finns inga begränsningar.

Det allra viktigaste är dock att du brinner för kvalitet och våra kunder – och framförallt att du gillar det vi gör och att du tycker det är roligt på din arbetsplats.

 
OM FÖRETAGET

Retail House är Nordens ledande Shopper Marketing byrå med över 15 års erfarenhet av handel och varumärken. Med insikt om shopperbeteende hjälper vi våra kunder att omvandla varumärkets styrka till försäljning vid köptillfället, samtidigt som vi arbetar med att ta fram strategier och kommunikation som stärker samarbetet mellan handel och varumärke. Vi arbetar med kunder som ICA, Johnson & Johnson, Coca Cola, Swedish Match och Elgiganten. 

Vi sitter i moderna lokaler i Vasastan och är ett 30-tal medarbetare i Sverige och har ett systerföretag i Norge.

 
Tjänsten
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månader provtjänst.

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan
Skicka en skriftlig ansökan som innehåller CV och ett personligt brev där du berättar varför du vill jobba hos oss. Vi vill att du kompletterar ansökan med följande:

Rangordna följande fem styrkor (det som bäst passar in på dig sätter du först och det som sämst passar in på dig sätter du sist)

Socialt kompetent
Kreativ
Modig
Analytisk
Handlingskraftig
 
Motivera ditt svar - OBS! för oss är alla lika viktiga, alltså behöver du inte gissa vilka svar vi vill ha, utan kan vara så ärlig som möjligt
 
Rangordna följande fem svagheter (det som bäst passar in på dig sätter du först och det som sämst passar in på dig sätter du sist)

Långsam
Slarvig
Solodribblare
Oflexibel/fyrkantig i mitt tänkande
Illojal (tänk så här: Ibland kan jag vara lite…)

Motivera ditt svar - OBS! för oss är alla lika dåliga, alltså behöver du inte gissa vilka svar vi vill ha, utan kan vara så ärlig som möjligt
 
Gör ett kollage som beskriver dig som person
 
Sista ansökningsdagen är den 26 november, men skicka in din ansökan snarast då vi löpande jobbar med  urvalsprocessen. Skicka ansökan per mail till projektledare@retailhouse.se

Information
Eventuella frågor besvaras av Personalchef Lisa Gustafsson på tele 0708-812605

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!       

 

 

Eller besök vår jobb-site för tjänster runt om i landet:

≫ Välkommen till vår jobb-site