Sales coordinator till ett ledande internationellt företag!

För vår kund De’Longhis räkning söker vi nu en Sales coordinator som kommer att jobba på den Nordiska och Baltiska marknaden. Du kommer att ha ansvar för egna kunder men samtidigt jobba som en del av ett team bestående av fem Sales coordinators och två Forecast Managers.

Vi söker dig med administrativ erfarenhet. Gärna med erfarenhet från orderhantering, koordinering och/eller kundservice. Vi tror att du är en kommunikativ person med ordningssinne och struktur i ditt arbete. Vidare är det viktigt att vara stresstålig, noggrann och flexibel då du i perioder kommer behöva hantera ”många bollar i luften”. För att passa in i teamet tror vi att du är en positiv och driven person som gärna engagerar dig i bolaget och har stort kundfokus. Du känner dig orädd, nyfiken och självständig men uppskattar samtidigt att jobba tätt med ditt team. Du behöver hantera både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Om du dessutom har erfarenhet av SAP eller annan systemvara ser vi det som ett stort plus.

Om tjänsten

Som Sales coordinator arbetar du för att säkerställa att orderflödet löper smidigt från orderläggning till leverans. Du har kontinuerlig kontakt med våra kunder och stödjer dem i deras orderläggning och frågor.

Du kommer att kommunicera internationellt med personer från hela Norden och Baltikum samt med Italien, där vårt huvudkontor är beläget. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter:
- Hantera order i SAP och säkerställa snabb leverans genom att bevaka leveransflödet.
- Att tillhandahålla administrativt stöd till bolagets kunder.
- Samarbeta med vårt logistikteam beläget i Italien, tex vad gäller leveranser och tillgänglighet.
- Underhåll av prislistor och register.
- Vara ett administrativt stöd till företagets nordiska och baltiska försäljningschefer.
- Att hantera nordiska konsumentfrågor.
- Skapa underlag för fakturering.

Om företaget

Retail House är Nordens ledande Shopper Marketing Byrå med tjänster inom:
Konsultation och strategi - Design och kommunikation - Demo, event och merchandising - Interim och rekrytering

De’Longhi Group består av varumärkena De’Longhi, Kenwood och Braun. De är en av världens största aktörer inom SDA och är marknadsledare inom Espressomaskiner, Köksmaskiner och Food Preparation. De’Longhi grundades år 1902 och är fortfarande ett familjeägt bolag.

Sök jobbet

Vi anställer kandidater fortlöpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Frågor? Kontakta mig!
Lisa Alex
lisa.alex@retailhouse.se
+46 (0)708 812605