VI SÖKER ORIGINALARE MED FORMKÄNSLA

Företaget:

Retail House är Nordens ledande Shopper Marketing byrå med över 15 års erfarenhet av handel och varumärken. Med insikt om shopperbeteende hjälper vi våra kunder att omvandla varumärkets styrka till försäljning vid köptillfället, samtidigt som vi arbetar med att ta fram strategier och kommunikation som stärker samarbetet mellan handel och varumärke. Vi arbetar med kunder som ICA, Johnson & Johnson, Coca Cola, Swedish Match och Elgiganten. 

 Vi sitter i moderna lokaler i Vasastan och är ett 30-tal medarbetare i Sverige och har ett systerföretag i Norge.

Arbetet:
Som en viktig kugge i vår Create-avdelning kommer du i första hand att ansvara för löpande produktion av POS-material, skyltar, vippor och produktdisplayer med mera. Vi är ett engagerat gäng som har specialiserat oss på Shopper Marketing och med det vinner vi allt fler kunder. 

 Du kommer att jobba med många uppdrag – ofta samtidigt. Att du är noggrann, stresstålig och levererar inom deadline är en förutsättning både för att du ska trivas och att arbetet ska fungera. 

 Sökande

Kompetenskrav:
·        Mycket goda kunskaper i Adobe CS-programmen

·        Goda grafiska kunskaper, såväl layout- som tryckkunskaper

·        Ha sinne för hur text och bild samverkar
Behärska svenska flytande i tal och skrift
Goda kunskaper i Officepaketet, främst Powerpoint
Grafisk utbildning, Berghs eller liknande.
 
Meriterande kompetens:
3D-modulering (t.ex SketchUp)
Fotografering
Filmredigering

Personliga egenskaper:
Snabb och noggrann
Engagerad
Tar ansvar och har eget driv
 
Så här söker du!

Maila CV, ett personligt brev samt ett kollage som beskriver dig som person till:

originalare@retailhouse.se

Ange även var du såg annonsen.

 Vi vill ha din ansökan snarast och arbetar löpande med rekryteringsprocessen.

Kontaktperson HR Manager Lisa Gustafsson, 0708-81 26 05

Anställningen är en heltid- och tillsvidareanställning.  Vi tillämpar provanställning.

Sista ansökningsdag 10 september 2017.GÖR SKILLNAD - BUTIKSSÄLJARE HOS UNICEF - VÄRVA VÄRLDSFÖRÄLDRAR - HELTID/DELTID


Retail House söker nu på uppdrag av vår kund UNICEF en butikschef och säljare till deras nysatsning inom Retail.

Om UNICEF

UNICEF är en av världens ledande barnrättsorganisationer och vi finns på plats i över 190 länder. Vi har FN’s uppdrag att se till att barns rättigheter efterlevs. Vi arbetar förebyggande och långsiktigt – ända upp på regeringsnivå. UNICEF arbetar för att förverkliga barnkonventionen och se till att alla barn får rent vatten, hälsovård, vaccin, skola, hjälp i katastrofer och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering. De barn som har störst behov får hjälp först – oavsett nationalitet, religion eller landets politiska ledning.

UNICEF är helt beroende av frivilliga bidrag från privat personer, företag och regeringar. I Sverige arbetar UNICEF med att samla in pengar och bilda opinion för barns rättigheter. Ungefär 50 personer arbetar på kansliet i Stockholm och därtill har vi en telemarketing verksamhet med ca 30personer.

Om Rollen

Till Hösten startar UNICEF ett helt nytt koncept – RETAIL!

Vi söker nu dig som vill anta en ny utmaning inom försäljning! I rollen som säljare hos UNICEF kommer du att arbeta med att värva världsföräldrar, sälja UNICEF’s produkter, samt hantera event och aktiviteter i butikerna. Butikerna ligger i Täby Centrum och Mall of Scandinavia och har öppet 10-21. Dina arbetstider kommer variera med start 26 september och kommer pågå till sista januari. Vi söker en butikschef, samt heltid/deltidssäljare.

Vi söker dig

Som butikssäljare i UNICEF’s butiker får du vara med och skapa ett nytt koncept inom ideell verksamhet. Vi ser att din drivkraft är försäljning, starkt socialt engagemang och hög servicekänsla, samt att du tycker det är kul att informera och utbilda andra i viktiga frågor. Vårt motto är ”För alla barn!” De är viktigt att du vill vara med och kämpa för dem.

Tidigare erfarenhet av ideellt arbete, service och butiksförsäljning är meriterande men ej ett krav. Det viktigaste för oss är din personlighet, drivkraft och engagemang.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande tillfälle att vara med och starta upp ett nytt koncept inom Retail. Butikerna öppnar 30 september respektive 28 oktober. Du får utbildning om UNICEF’s verksamhet och kontinuerlig information, samt coachning under arbetets gång.

Fast timlön + OB ersättning utgår. Rekrytering sker löpande. Maila ditt intresse på https://happyr.com/retail-house/job/8180-butikssaljare_stockholm

Varmt välkommen med din ansökan!

Eller besök vår jobb-site för tjänster runt om i landet:

≫ Välkommen till vår jobb-site